Reserveren

Wilt u een tafel reserveren voor 8 personen dan serveren wij standaard ons 3-, 4-, of 5 gangen menu van de chef. Waarin wij gebruik maken van dagverse producten en uiteraard rekening houden met allergieën en dieetwensen. 

Wanneer u een tafel wilt reserveren voor een groter gezelschap stuur ons dan vooral een mail op: info@dezagerijutrecht.nl. Hierin kunnen wij het beste alle mogelijke opties met u bespreken en vastleggen. 

Bij de Zagerij is het ook mogelijk om wat meer 'privé' te zitten in onze zogenoemde Private Lounge. Ook beschikken wij over een volledig af te huren aparte zaal; onze Mallenkamer die zowel voor vergaderingen, lunches, bijeenkomsten en diners voor grotere groepen geschikt is. 

Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 10:00u - 23:00u op 030-4004080. Houdt u er wel rekening mee dat in drukte onze gasten die binnen zijn onze volledige aandacht krijgen en wij daardoor niet altijd in de gelegenheid zijn om direct de telefoon te beantwoorden. 

Reserveren op ons terras is niet mogelijk. Met mooi weer doen wij ons uiterste best om zoveel mogelijk mensen buiten te laten zitten. Helaas kunnen wij niet garanderen dat er voor iedereen een tafel beschikbaar is. T: 030-4004080

M: info@dezagerijutrecht.nl